F1 22 Mart Ayında Xbox GamePass'e Geliyor - Oyun Haberleri - eTail Blog
F1 22 Mart Ayında Xbox GamePass'e Geliyor

F1 22, GamePass haberlerinde yayınladığı gelecek oyunların listesinde, simülasyon ve yarış oyunları kategorisinde en popüler oyunlardan F1 22’nin 2 Mart tarihinde geleceğini açıkladı. Kısaca bu oyundan bahsetmek gerekirse F1 22, son yılların en heyecan verici Formula 1 oyunlarından. Yenilenen sürüş fiziği, sporun yeni düzenlemeleriyle eşleşerek size şimdiye kadar yaşadığınız her şeyden çok daha iyi, çok daha gerçeğe yakın bir rekabet sunuyor.

god-of-war-figurine

Xbox Game Pass PC 3 Ay TR

₺ 487,45

F1 Life dahilinde karakterinizi ve aracınızı özelleştirebiliyorsunuz; bunları çok oyunculu modlarda oyunculara gösterebiliyorsunuz. Ayrıca, oyunda bir de eviniz var ve onu da parça parça özelleştirebilmeniz mümkün. Böyle bir özelliğin F1 22 oyununda mevcut olması düşündürse de, oyun içerisindeki işlevi merak konusu. Alakalı olabilecek en ilgi çekici özellik ise Süper Sport araçlarında oyun içine eklenmiş olmaları. Bu arabalardan yaklaşık 6 adet bulunuyor ve farklı bir birim ile kolayca satın alıp, evinize yerleştirip, pistlerde kullanabiliyorsunuz.

Bunun gibi birçok özellik ve özelleştirmeler gibi değişiklikleri oyun içerisinden satın alabilirsiniz. Ayrıca böyle büyük bir yapımın kullanıcılara GamePass aracılığı ile bu şekilde eriştirilmesi mutluluk verici bir durum. Daha büyük oyunları da GamePass üzerinde görmeyi umuyoruz.

Atomic Hearts İnceleme Puanı
Büyük bir beklenti içerisinde merak edilen Atomic Hearts için inceleme puanları belli oldu. ...
2023 Steam Festivalleri Belli Oldu
Birçok oyuncunun sıkça kullandığı ve adından çokça bahsettiğimiz Steam platformu festivallerini açıkladı....