Basında Biz - Oyun Haberleri - eTail Blog
Basında eTail

 

Bu sayfada basında eTail.com.tr ile ilgili yapılan haberler ve paylaşımlar ile ilgili linkleri bulabilirsiniz. 

 

T24.com.tr:

Her sene birbirinden güzel oyun, oyunseverlerin beğenisine sunuluyor. Bazıları kült bir oyun haline gelip yıllarca oynanıyor bazıları ise çıktığı ay hızlıca tüketiliyor ve bir daha yüzüne bakılmıyor. eTail.com.tr Resmi dijital oyun kodu alışveriş platformu olarak 2022 yılının ilk yarısında kendi platformunda ve Türkiye’de en çok satışını yaptığı pc oyunlarının listesini açıkladı. Siz de uygun fiyata PC Steam Key olarak aşağıda listelenen ve diğer birçok oyunu güvenle eTail üzerinden satın alabilirsiniz. Şimdi lafı fazla uzatmadan sizi listemizle baş başa bırakıyorum. 

 

 

Turunculevye

Şu sıralar oyun kodları ya da hediye kartları gibi dijital bir ürün satın almak istediğinizde karşınıza çok sayıda platform çıkıyor ve farklı ihtiyaçlar için farklı platformları kullanmak, e-posta kutusunda gereksiz bir kalabalık yaratıyor.

İşte tam bu noktada, tüm dijital ihtiyaçlarınızı tek bir platform üzerinden karşılamaya odaklanan eTail.com.tr devreye giriyor. Dijital oyun kodlarından hediye kartlarına, oyun içi ürünlerden yazılım lisanslarına kadar geniş bir skalada hizmet sunan eTail.com.tr, hızlı ve güvenilir bir altyapıya sahip.

 

Donanım Haber :

Eşine, dostuna, kardeşine veya kendisine listedeki oyunlardan birini almak isteyen, ancak hangisini alacağına karar veremeyenler olduğunu görür gibiyiz. Merak etmeyin, sponsorumuz eTail.com.tr üzerinden alacağınız Steam cüzdan kodlarıyla sevdiklerinize Steam bakiyesi hediye edebilir, seçimi onlara bırakabilirsiniz. eTail.com.tr’den birçok oyunu doğrudan alabileceğiniz gibi, istediğiniz tutarda Steam bakiyesi satın alarak dilediğiniz şekilde harcayabilirsiniz.

 

WebTekno :

Çoğu insan bilimsel bir kanıta dayanmadan bilgisayar oyunlarının zihinsel ve bedensel sorunlara yol açtığını düşünmeye devam ederken, diğer yandan bilim insanları oyunların insanlar üzerindeki etkisi üzerine araştırmalar yapıyor.

Kimilerini şaşırtacak, kimilerine ise “Ben demiştim!” dedirtecek araştırma sonuçlarını bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. İşte sizler için derlediğimiz, oyun oynamanızı ve eTail.com.tr’yi ziyaret etmenizi mantıklı kılacak 5 sebebi derledik.

 

Haberler.com

2021 yılının başında hayata geçen eTail.com.tr Dijital Oyun Kodu, Hediye Kartları ve Epin Ürünleri alanında hızlı bir şekilde oyunseverlerin favori alışveriş sitesi haline ulaştı.

Etail.com.tr, PUBG UC, Valorant VP, LOL RP, Zula Altın gibi Epin ürünlerini uygun fiyata eTail üzerinden satın alabilirsiniz.


 

eTail - Ufukta Görünen Oyunlar 2022 Ocak - Şubat
İlk blog serimiz olan Ufukta Görünen Oyunlar listesine hoş geldiniz. Yıl boyunca her ay düzenli olarak devam ettireceğimiz bu seride, yeni çıkacak ola...