E3 2023 iptal edildi - Oyun Haberleri - eTail Blog
E3 2023 iptal edildi

Hatırlayacak olursak kısa süre önce Xbox, Nintendo, Sony ve Ubisoft, E3 2023’e katılmayacağını duyurdu. Şimdi de E3 2023’e katılmayan isimler arasına, iki dev yayıncı Tencent ve SEGA da eklendi. Yeni gelişmeler sonucunda günümüzde birçok kişi E3 2023’ün iptal edilebileceğinden endişe duyuyorlardı ve korktuğumuz başımıza geldi. Nitekim etkinliğin arkasındaki ESA ve ReedPop’da da büyük bir sessizlik hakim. Bu bağlamda E3’ün kalıcı olarak, en azından şu anki formatında tamamen iptal edildiğini IGN doğruladı. Peki ya bu iptal edilen etkinlik neydi hatırlayalım. E3 etkinliği hakkında da kısaca bir şeyler bahsedecek olursak.

e3-expo-canceled

Electronic Entertainment Expo olarak da bilinen E3, video oyun endüstrisi için yıllık bir ticaret etkinliğidir. Entertainment Software Association (ESA) tarafından düzenlenir ve genellikle Haziran ayında Los Angeles, California'daki Los Angeles Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilir. E3, oyun geliştiricilerin, yayıncıların ve donanım üreticilerinin en son ürünlerini ve yeniliklerini sergilemek için bir araya geldikleri, dünyanın en büyük ve en önde gelen oyun etkinliklerinden biridir.

Etkinlik sırasında Sony, Microsoft ve Nintendo gibi büyük oyun şirketleri, yeni çıkan oyunları, donanımları ve sektörle ilgili diğer haberleri duyurmak için basın toplantıları düzenler. E3'e medya, endüstri profesyonelleri ve biz oyuncular katılıyor. E3'ün oyun demoları, paneller ve diğer ilgi çekici yerlere sahip olması, onu oyuncular ve meraklıları için heyecanla beklenen bir etkinlik haline getiriyor.

God of War Valkyrie Rehberi - Konumları ve Zayıf Noktaları (2023)
God of War'daki korkusuz Valkyrie'lerin sırlarını kapsamlı rehberimizle keşfedin. Tüm Valkyrie konumlarını ortaya çıkarın ve önünüzdeki savaşlara hazı...
AAA Oyun (Triple-A Oyun) Ne Demek: Sürükleyici Oyun Deneyimlerini Keşfedelim
AAA Oyunların anlamını, AAA VR oyunlarının ortaya çıkışını ve oyun sektörünü yeniden tanımlayan en iyi AAA oyunları sizler için derledik!...