Dune: Awakening - Çöl Gezegeni Arrakis’te Hayatta Kalma Mücadelesi - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Dune: Awakening - Çöl Gezegeni Arrakis’te Hayatta Kalma Mücadelesi

Dune: Awakening - İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Funcom, yeni çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Dune: Awakening’den ilk oynanış fragmanını yayımladı. Bu fragman, Dune evreninin devasa çok oyunculu rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanmasının ilk adımlarını gösteriyor.

Dune Evreni ve Arrakis Gezegeni

Dune serisinin merkezinde Arrakis adlı çöl gezegeni bulunuyor. Bu gezegende çıkan bir baharat, gezegenler arasında yolculuk yapılmasını mümkün kılıyor. Bunun sonucu olarak da gezegen çok kıymetli ve bir o kadar da ölümcül bir yaşam alanına dönüşüyor.

Surviving Arrakis - Hayatta Kalma Mücadelesi

Surviving Arrakis (Arrakis’te hayatta kalmak) adlı video, çöl gezegeninde insan kolonileşmesinin nasıl başladığını gösteriyor. Oyunda karakterimiz, Bene Gesserit gibi organizasyonlardan çeşitli yetenekler öğrenebiliyor, Ornihopter ile uçabiliyor ve farklı fraksiyonlardan birine katılabiliyor.

Dune: Awakening is all about learning to survive on Arrakis | Digital Trends

Oyunun Teması ve Beklentiler

Oyunu açık dünya hayatta kalma temasıyla kurgulayan Funcom, bu fragmanda bize yaşayabileceğimiz maceraları ve oyundan ne beklememiz gerektiğini de gösteriyor. Videodan anlaşıldığı üzere oyun, Arrakis üzerinde net bir otorite oluşmadan, devasa hanedanlık evleri inşa edilmeden öncesinde geçecek.

Dune: Awakening Hakkında Tartışmalar

Dune serisi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Dune: Awakening başarılı olabilecek mi? Yoksa birkaç yıl denenip sonrasında vazgeçilen yapımlardan biri olarak oyun tarihinin tozlu raflarına mı kaldırılacak?

Önerilen Sistem Gereksinimleri (Tahmini):

  1. İşletim Sistemi: Windows 10, 11 (64-bit)
  2. İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X, Intel Core i7 4790K
  3. Bellek: 16 GB RAM
  4. Grafik: AMD Radeon RX 6600 XT, Nvidia GeForce RTX 3060
  5. DirectX: Sürüm 12
  6. Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
WE ARE FOOTBALL 2024: Futbol Tutkunları İçin Yeni Bir Deneyim
Futbol oyunları dünyasında yeni bir soluk arayanlar için heyecan verici bir haberimiz var: “WE ARE FOOTBALL 2024” piyasaya sürüldü!...
REVEIL: Bir Psiko-Gerilim Oyunu
REVEIL, hikaye, bulmacalar ve keşiflere odaklanan anlatıcı bir birinci kişi psiko-gerilim oyunudur. Oyun, Walter Thompson adlı karakterin iç dünyasını...