Days Gone Easter Egg'leri | Post-Apokaliptik Oyun Alanının Sırları - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Arka planda Days Gone oyununa ait bir görüntü ve önde Days Gone Easter Eggs başlığı.

Bend Studio tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon-macera oyunu Days Gone, oyuncuları Freakers olarak bilinen yamyam zombilerin istila ettiği sert bir post-apokaliptik dünyada heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Sürükleyici oyun yapısı ve etkileyici hikayesinin yanı sıra, Days Gone aynı zamanda oyuncuları memnun etmek ve şaşırtmak için zekice tasarlanmış birçok Easter Egg barındırıyor. Bu gizli cevherler çeşitli pop kültürü referanslarına, Bend Studio'nun önceki çalışmalarına ve hatta oyunun geliştirme yolculuğuna göndermeler içeriyor. Bu makalede, Days Gone'da bulunan en ilginç Easter Egg'lerden bazılarını ortaya çıkarmak için etkileyici bir maceraya çıkacağız.

god-of-war-figurine

Days Gone

₺ 1.618,35

Veda İşareti

Oyunu başlatırken, oyuncular "Veda" kelimesini gösteren bir işaret levhası ile karşılanır. Bu işaret hem oyunun hikayesi ile ilgili, hem de Bend Studio'nun önceki çalışması Syphon Filter: The Omega Strain'da bulunan benzer bir işaret levhasına bir gönderme olarak hizmet eder.

Uncharted Referansı

Oyuncular açık dünyayı keşfederken, tanıdık bir eser ile karşılaşabilirler. Vahşi doğada oyuncular Uncharted serisindeki ikonik Phurba Hançeri'ne çarpıcı bir benzerlik taşıyan gizli bir hazinenin izini sürerler. Bu, Bend Studio'nun geliştirme sürecinde Naughty Dog'dan yardım almasından dolayı oyuna yerleştirilen bir gönderme.

Freaker Ayı

Days Gone video oyunundan Rager olarak adlandırılan bir zombi ayı.

En cesur hayatta kalma hayranlarını bile korkuya düşüren korkunç mutasyona uğramış ayı benzeri bir yaratık ve güçlü bir düşman olan Breaker ile tanışın. Uzak bir bölgede saklı olan Freaker Ayısı adlı bir alışılmamış örnek bulunuyor. Bu tuhaf örnek Johnny Cash'in sembolik imajına gönderme olarak kırmızı bir bandana ve güneş gözlüğü takıyor.

The Last of Us Bağlantısı

Days Gone kendi benzersiz post-apokaliptik evreninde geçse de dikkatli oyuncular Naughty Dog'un eleştirmenlerce beğenilen oyunu The Last of Us'a yapılan bir göndermeyi fark edebilirler. Terk edilmiş bir kulübede bulunan bir gazete kupüründe yakındaki bir şehirde gerçekleşen bir salgın olayından bahseden bir gönderme bulunuyor. Bu Easter Egg, oyunculara eğlenceli bir kesişme sunmanın yanı sıra post-apokaliptik tür içinde paylaşılan evren potansiyelinin bir göndermesi olarak nitlendirilebilir.

O'Brian'ın Masaüstü

Days Gone'da oyuncular çeşitli NPC'lerle karşılaşırlar, her birinin kendi benzersiz hikayeleri ve geçmişleri vardır. En ilginç karakterlerden biri hükümetle ilişkisi olan gizemli bir bilim adamı olan Dr. O'Brian'dır. Gizli bir konumda oyuncular O'Brian'ın gizli masasını keşfedebilirler ve burada ünlü oyuncu Adam Sandler'ın fotoğrafını bulurlar. Bu beklenmedik ancak komik bir saygı duruşu, oyunculara ekstra bir espritüel an sunarken, aynı zamanda Bend Studio'nun geçmişine bir göndermede bulunur.

Days Gone, etkileyici dünyası ve sürükleyici oyun yapısıyla oyuncuları kendine çeken bir oyundur. Ancak bu deneyimin ötesinde, oyunun geliştiricileri bu post-apokaliptik başyapıtı oluştururken eğlenceli Easter egg'ler ile süslemişler. Bu mücevherleri keşfetmek, oyuncular için heyecan ve sürpriz dolu bir deneyim sunuyor. Bu hem geliştiricilerin sanatlarına olan bağlılığının hem de bu heyecan verici yolculuğa çıkan hayranlara olan sevgilerinin bir kanıtı niteliğindedir. Öyleyse Days Gone'un vahşi doğasına doğru dalın ve keşfedilmeyi bekleyen sırları ortaya çıkarın - çünkü bu Paskalya yumurtaları, geliştiricilerin zanaatlarına ve bu heyecan verici yolculuğa çıkan hayranlara olan sevgilerinin bir göstergesidir.

The mageseeker A League of Legends Story İnceleme
Merhaba! League of Legends evreninde geçen, oyun yapımcısı Digital Sun tarafından geliştirilen The Mageseeker: A League of Legends Story, aksiyon RYO ...
Tüm Batman Oyunları Sıralaması: Kara Şövalye'nin Dijital Maceraları
Kara Şövalye'nin 90'lardan bugüne kadar adalet arayışına çıktığı video oyunlarını sizler için derledik!...