Cities Skylines II Duyuruldu - Oyun Haberleri - eTail Blog
Cities Skylines II Duyuruldu

PC oyunlarında çok fazla ilgi gören Cities Skylines oyununun ikincisi duyuruldu. Şehirleri yönetip kendi kasabanızdan bir metropole yapılan yolculukta, türlü sorunlarla karşılaşıp bunları çözerek ilerlediğimiz oyunda hayalinizdeki şehri kurabilirsiniz. Bu evrene Cities Skylines II’nin devrimsel yeniliklerle çıkacağını duyuran Paradox Interactive, oyuncu kitlesinde sevenleri tarafından büyük bir heyecan uyandırdı.

Oyunun bu vaatlerinin temelinde ne yattığı şimdilik belirsiz ancak Paradox, "gezegendeki en açık uçlu şehir kurma alanı” olarak adlandırdığı oyununun, oyuncuların "daha önce hiç olmayan bir şekilde canlı şehirler yaratmasına ve sürdürmesine" olanak tanıyacağını söylüyor. Bu amaç doğrultusunda daha zengin inşaat ve özelleştirme seçeneklerinin yanı sıra daha gerçekçi ulaşım ve ekonomi sistemlerinin Cities: Skylines 2’de olacağından söz ediliyor. Ayrıca Colossal Order, Cities: Skylines 2'nin uzun ömürlü olması için gelişmiş modlama yetenekleri sunacaklarını da söylüyor.

god-of-war-figurine

Xbox Game Pass 3 Ay TR

₺ 512,98

Cities Skylines II, 2023 yıllının son çeyreğinde çıkarılması planlanıyor. Oyun ilk çıktığında PS5, Xbox Series ve PC platformlarına çıkacak. Ayrıca oyun severler için çok güzel bir haber daha var, bu da oyun ilk çıktığı andan itibaren Xbox Game Pass’e eklenecek. Oyuncular için büyük bir fırsat olan bu durum için heyecan dorukta.

god-of-war-figurine

Cities: Skylines

₺ 564,16

Valorant Yeni Ajan Gekko
Pc oyunlarında kısa bir sürede kendini dünyaya tanıtmış bir oyun olan Valorant’a yeni ajan geliyor....
Hogwarts Legacy İçin İlk Yama Geldi
PC oyunları ve Konsol oyunları sevenlerin yeni favori oyunu Hogwarts Legacy için ilk yama geldi....