Cillian Murphy, Far Cry 7’de Rol Alabilir mi? - Oyun Haberleri - eTail Blog
Cillian Murphy, Far Cry 7’de Rol Alabilir mi?

Ünlü oyuncu Cillian Murphy, son zamanlarda Oppenheimer ve Peaky Blinders gibi popüler yapımlarda yer almasıyla dikkat çekiyor. Ancak son iddialar, Murphy’nin bir sonraki Far Cry oyununda karşımıza çıkabileceğini öne sürüyor.

Andreas Rentz/Getty Images

Ubisoft’un Far Cry serisi, üçüncü oyunla çıtayı o kadar yukarı taşıdı ki sonradan aynı etkiyi yaratacak bir oyunu yakalamak için Ubisoft, sürekli farklı şeyler denemek zorunda kaldı. Far Cry 5 ile oyuncuların bir nebze gönlünü kazanan şirket, Far Cry 6’da aynı etkiyi yakalayamamıştı. Ancak, oyunu asıl taşıyan yanı, Breaking Bad yıldızı Giancarlo Esposito’nun varlığı oldu.

Şimdiyse, j0nathan isimli bir kullanıcının iddialarına göre, Cillian Murphy’nin Far Cry 7’ye bir şekilde dahil olabileceği söyleniyor. Ancak j0nathan, bu iddianın bir sızıntı olmadığını belirtiyor. Daha önce isabetli sızıntılar paylaşmış olan j0nathan, Far Cry 7’nin hikayesinden elde edilen bilgilerin, ailemizi bir topluluğun elinden kurtarmak için zamana karşı (72 saat) mücadele ettiğimizi gösterdiğini belirtiyor.

Cillian Murphy’nin fotoğrafını paylaşan j0nathan, bu bölüme işaret eden görsellere de paylaşımında yer verdi. Ancak daha sonra kendi paylaşımını alıntılayarak, “Oyunda olacağını söylemedim.” şeklinde bir paylaşım yaptı. Bu durum, pek çok kişinin hayal kırıklığına uğramasına neden oldu.

Daha önceki sızıntılar, oyunun Kimsan isimli, Sarıdeniz açıklarındaki bir adada geçeceğini ve Far Cry: Rise ismiyle çıkacağını belirtiyordu. Oyunun 2025 baharında çıkması bekleniyor. Her ne kadar j0nathan, Cillian Murphy sızıntısı konusunda hayal kırıklığına uğratsa da ünlü oyuncu, Far Cry’a oldukça hoş bir hava katacaktır.

GTA 6: Beklenen Oyunun Geleceği Ne Olacak?
Take-Two Interactive, bünyesinde Rockstar Games ve 2K Games gibi önemli stüdyoları barındıran bir dev olarak karşımıza çıkıyor. Şirket, geniş çaplı bi...
Resident Evil Village: Korkunun Yeni Mekanı
Resident Evil Village, Capcom’un korku-aksiyon oyunu serisinin sekizinci ana bölümü olarak oyunculara sunuluyor. Oyun, hem hikaye anlatımı hem de görs...