Büyü Odaklı FPS Oyunu Immortals of Aveum Çıkış Yaptı! - Oyun Haberleri - eTail Blog
Büyü Odaklı FPS Oyunu Immortals of Aveum Çıkış Yaptı!

Bugün çıkışını gerçekleştiren yepyeni FPS macerası Immortals of Aveum, oyunculara farklı bir FPS/büyü türü deneyimi sunuyor. Electronic Arts tarafından yayınlanan ve Ascendant Studios tarafından geliştirilen oyun, aksiyon ve büyüyü bir araya getiren orijinal bir dünyada geçiyor. Sürükleyici senaryosuyla dikkat çeken Immortals of Aveum, FPS tutkunlarına benzersiz bir deneyim sunacağa benziyor.

Immortals of Aveum, oyuncuları reflekslerini test eden, tatmin edici bir  aksiyon dolu oynanışa sürükleyecek. Oyuncular, öğrenmesi kolay sayılabilicek ve ustalaşması tatmin edici olan hızlı ve akıcı dövüşlerde becerilerini test edebilecek. Oyunda, Rasharnian güçlerinden oluşan dev lejyonlara karşı savaşmayı bekleyen oyuncular, 25'ten fazla farklı büyüyü komuta edebilecekler, bunları kombinasyonlarla şekillendirip karşı saldırıları öğrenerek rakiplere meydan okuyacaklar.

Immortals of Aveum, 80'den fazla benzersiz yeteneği bünyesinde barındırıyor ve derin bir ilerleme sistemine sahip. Bu sayede oyuncular, sayısız karakter oluşturma ve düşmanları yenme şekli arasından seçim yapabilir. Farklı oyun tarzlarını deneyen oyuncular ödüllendirilicek ve oyunda büyünün hem saldırının hem de savunmanın merkezinde yer aldığı olağanüstü, hızlı tempolu bir deneyim yaşama fırsatı buluyorlar.

 

Blasphemous 2 Çıkış Tarihi Yaklaşıyor
Team17 Digital ve The Game Kitchen, 2D Metroidvania tarzı Blasphemous 2 oyununu için fiziksel sürüm çıkış tarihini açıkladı. 24 Ağustos‘ta satışa sunu...
Stan'in Macerasına Ortak Olun | "Under the Waves" İnceleme
Kuvvetli hikaye anlatısı ile öne çıkan Under the Waves'de Stan'in içsel şeytanlarıyla yüzleşmesini deneyimleyin. ...