Battle.net Hediye Kartları Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Battle.net Hediye Kartları Nedir?

Blizzard - Battle.net hediye kartları kullanıcıların Battle.net sitesindeki hesaplarına bakiye yüklemelerini sağlar. Bu hediye kartlarını internet üzerinden satın almak mümkün olduğu gibi bazı farklı fiziksel ortamlarda da hediye kartları normal kart biçiminde satılır. Ayrıca Battle.net hediye kartları Blizzard Entertainment’ın her yıl yaptığı etkinliklerde bilet alan kişilere de hediye olarak dağıtılır. Dünyaca bilinen online oyunlara bakiye yüklemek bu kart sayesinde artık daha kolay. Battle.net hediye kartlarını oyuncular kendileri için kullanırlar veya bir arkadaşına hediye ederler. Battle.net sitesinde kullanılan hediye kartları oyunlara gerçek para yükleme işlemlerini oldukça kolaylaştırır.

Battle.net Hediye Kartları Ne İşe Yarar?

Blizzard- Battle.net hediye kartları Battle.net sitesinde kullanılır. Battle.net bakiyesi ile yapılabilecek şeyler aşağıda liste halindedir.

  • Battle.net hediye kartları sayesinde Battle.net sitesindeki oyunlar satın alınabilir.
  • Battle.net sitesinde bulunan oyunların içerisinde bakiye yüklenebilir. Bu yüklenen bakiye ile oyunda farklı ürünler satın alınabilir.
  • Hediye kartları farklı kişilere verilebilir ve onlar bu kartları rahatlıkla kullanabilirler.
  • Kullanıcılar birine hediye almak istediğinde direkt olarak oyun almak yerine hediye kartı satın alarak o kişinin kendisinin dilediği gibi harcamasını sağlar.

Battle.net Hediye Kartları Avantajları Nedir?

Battle.net hediye kartları kullanıcılara farklı kolaylıklar sağlar. İnternet üzerinden veya fiziksel ortamlardan satın alınan bu kartlar sayesinde Battle.net platformunda işlem yapmak kolaylaşır. Güvenilir şekilde alışveriş yapmayı sağlar. İnsanlara hediye almak isteyen kişilerin hangi hediyeyi almak istediğini düşünmesine gerek kalmaz. Battle.net hediye kartları ile elde edilen bakiye sayesinde oyun içerisinde farklı özellikler ve eşyalar satın alınabilir. Oyun içerisinde satın alınan bu eşyalar ve özellikler oyuncuya daha iyi bir deneyim sağlar. Diğer oyunculardan daha kolay bir şekilde gelişebilir veya rakiplerinin rahatlıkla üstesinden gelebilir. Battle.net kartları belirli seri numaralara göre üretilirler. Bu nedenle ürünlerde herhangi bir sıkıntı olma ihtimali çok azdır.

Battle.net Hediye Kartları Nasıl Alınır?

Battle.net hediye kartları internet üzerinden farklı sitelerden satın alınabilir. Ayrıca bazı ülkelerde bu hediye kartlarını marketler gibi fiziksel ortamlardan da satın almak mümkündür.

Battle.net Hediye Kartları Nerelerden Alınabilir?

Battle.net hediye kartlarının satıldığı bazı sanal ortamlar aşağıda liste halinde verilmiştir. Ayrıca gerekli araştırmalar yapılarak bu hediye kartlarını fiziksel ortamlardan satın almak da mümkündür. Farklı internet sitelerinden hediye kartları satın alınabilmesine rağmen eTail sitesi gerçekten bu konuda oldukça başarılıdır. Uygun fiyatlarla eTail üzerinden Battle.net Hediye Kartı satın alabilirsiniz.

Battle.net Hediye Kartları Fiyatları Nelerdir?

Blizzard - Battle.net hediye kartlarının en uygun olduğu sitelerden biri Etail’dır. Etail platformundaki Battle.net hediye kartı fiyatları aşağıda liste yapısında verilmiştir.

Battle.net 10 USD = 71,97

Battle.net 20 USD = 165,12

Battle.net 50 USD = 412,49

Battle.net Hediye Kartları Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

İnternet üzerinden yapılan satın alma işlemlerinde bazen güvenlik sorunları yaşanabilir. Bu gibi sorunlar ile karşılaşılmaması için dikkat edilmesi gerekenler aşağıda liste halindedir.

  • Hediye kartı satın alınacak sitenin SSL sertifikasının olup olmadığı kontrol etmek gerekir.
  • Ürünü daha önceden satın almış kişilerin yorumlarına önem verilmelidir.
  • İnternet sitesi hakkında detaylı araştırmalar yapılmalıdır.
  • Mesafeli satış sözleşmesi kesinlikle okunmalıdır.
  • Hediye kartı satın almadan önce doğru fiyatlı ürünün seçildiğinden emin olunmalıdır.
  • 3D ödeme sistemi kullanmak her zaman daha güvenlidir.
  • Alışverişler mümkün olduğunca sanal kartlar üzerinden yapılmalıdır.

Battle.net Hediye Kartları Almak İçin Yaş Sınırı Var Mıdır?

Blizzard Entertainment hesap oluşturmak için kullanıcıların yaşının 13 veya daha fazla olması gerektiğini söyler. Battle.net hediye kartları satın almak için ise herhangi bir yaş sınırı belirtilmemiştir. Fiziksel ortamlardan hediye kartlarını her yaşta insan satın alabilir. İnternet üzerinden bu hediye kartlarını satın almak için kredi kartı ile işlem yapmak gerekir. Blizzard’da hesabı olan ve kredi kartına sahip olan kişiler Battle.net hediye kartlarını kolaylıkla satın alırlar.

Battle.net Hediye Kartları Oyunda Öne Geçmeyi Sağlar Mı?

Blizzard- Battle.net hediye kartları oyunlarda öne geçmeyi sağlayabilir. Hediye kartlarını Battle.net bakiyesine yükledikten sonra oyun içerisinde farklı eşyalar, yükseltmeler, takviyeler ve özellikler satın alınabilir. Bu satın alınan öğeler oyun içerisinde diğer oyunculardan daha hızlı gelişmeyi ve daha rahat bir şekilde oyunu oynamayı sağlar. Uzun sürede yapılacak işlerin kısa sürelerde tamamlanmasını sağlayabilir. Genellikle hediye kartı bakiyesini oyun içerisinde harcayan kişiler kısa sürelerde karakterlerini çok gelişmiş bir yapıya sokarlar. Seviye atlama konusunda da yardımcı olabilir. Battle.net bakiyesi ile diğer oyuncularla başa çıkmak daha kolay olur.

Battle.net Hediye Kartları Nasıl Kullanılır?

Battle.net hediye kartlarını kullanmak oldukça basittir. İnternet üzerinden alınan hediye kartlarının kodları e-mail yolu ile müşterilere iletilir. Bu kodları hesaba tanımlamak için öncelikle Blizzard sitesinde hesaba giriş yapmak gerekir. Daha sonra hesap ayarları kısmında bulunan ‘’Ödeme Yöntemleri’’ kısmına giriş yapılır. Burada ‘’Kod Kullan’’ kısmına 16 haneli Battle.net hediye kartı kodu girilir ve onaylanır. Daha sonra satın alınmış olan tutar hesaba aktarılmış olur.

Battle.net Hediye Kartları İle Neler Alınabilir?

Blizzard- Battle.net hediye kartları ile oyun içerisinde kullanılan eşyalar satın alınabilir. Bu hediye kartları ile yüklenen bakiye sayesinde satın alınabileceklerden bazıları aşağıda listelenmiştir.

  • Call of Duty: Vanguard- Unlimate Edition
  • World of Warcraft: Shadowlands
  • Call of Duty: Warzone
  • Diablo II: Resurrected
  • Call of Duty: Black Ops Cold War – Ultimate Edition
  • Overwatch: Legendary Edition
  • Wow: Burning Crusade Classic Deluxe Edition
  • Hearthstone oyunu için kart setleri

 

2023'in En İyi Mobil Oyunları Nelerdir?
Her gün birbirinden farklı ve güzel mobil oyunlar piyasaya çıkıyor. Özellikle evde daha çok vakit geçirdiğimiz şu günlerde, canınızın sıkılmasını önle...
Resident Evil Village Nedir?
Resident Evil Village, Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan, Resident Evil oyun serisinin yeni hayatta kalma-korku video oyunudur. Resident Ev...