Baldur's Gate 3, Yılın Oyunu Ödülünün Ardından Xbox Series X/S'te! - Oyun Haberleri - eTail Blog
arkaplanda Baldur's Gate 3 fotoğrafı, önde etail logosu

Baldur's Gate 3, Yılın Oyunu ödülünü kazandıktan sonra beklenmedik bir hamleyle Larian Studios tarafından Xbox Series X/S platformunda yayınlandı, bu da bu övgü dolu oyunun platformdaki ilk görünümü oldu.

2023 yılında piyasaya sürüldüğünden beri, 1.3 milyon oyuncu oyunu tamamladı ve oyun içi istatistikler; oyuncuların 8,196 yıl karakter oluşturmaya harcadığı zaman, 113 milyon cesetle etkileşim ve 84 milyon ''Fireball'' atışını içeriyor. 3 Kasım'daki önemli bir güncelleme, oyun modları, etkileyici bir epilog ve hatta beklenmedik bazı özellikler ekledi.

Başlangıçta PC ve PS5 için piyasaya sürülen Xbox sürümleri, özellikle Series S'in teknik zorlukları nedeniyle gecikmelerle karşılaştı. Seri X'e özgü olan bölünmüş ekran işlevi Series S'te bulunmasa da, Series S kullanıcıları çevrimiçi çok oyunculu, Steam ile çapraz kayıt ve tüm güncellemeleri, son epilogla birlikte gelen 3,589 yeni diyalog satırını içeren bir deneyim yaşayabilir. Baldur's Gate 3, Xbox topluluğuna ulaşarak etkileyici başarı hikayesine bir yenisini ekliyor.

Game Awards 2023: Oyun Dünyasının En İyileri
Game Awards 2023 etkinliği gerçekleşti ve oyun topluluğu kazananları konuşuyor!...
Zorlu Bir Karar: Naughty Dog, The Last of Us Online Projesini İptal Ediyor
Naughty Dog, popüler post-apokaliptik evrende geçen The Last of Us serisinin çok beklenen çok oyunculu projesi The Last of Us Online'ı iptal ettiğini ...