Atari, Evil Otto'yu Berzerk: Recharged ile birlikte geri getiriyor. Bu modern dokunuşlarla dolu nostaljik oyun deneyimi, bu yılın ilerleyen zamanlarında PC ve çeşitli oyun konsollarına geliyor. - Oyun Haberleri - eTail Blog
Berzerk: Recharged görseli ve önde eTail logosu

Atari, bu yılın ilerleyen zamanlarında PC ve oyun konsolları için çok beklenen Berzerk: Recharged'ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu lansman ile birlikte Atari, serinin sevilen karakteri Evil Otto'yu yeniden getirerek old school türünün cazibesi ile günümüz deneyiminin harmanlanmış versiyonunu oyunculara sunacak.

Berzerk: Recharged, 1980'lerin altın döneminde oyuncuları büyüleyen orijinal Berzerk'ün varisi konumunda. Bu yeniden yaratılan versiyonda oyuncular elektrikli bir labirentte dolaşarak silahlı robotlara karşı savaşmak durumunda. Oyunun ana karakteri olan Evil Otto, güncellenmiş grafikler, geliştirilmiş kontroller ve yetenekli Megan McDuffee tarafından bestelenmiş yepyeni bir soundtrack ile karşımıza çıkacak.

Oyunda 20 zorlu seviye bulunuyor, ancak gerçek vurgu yoğun oyun deneyimi olacak. Oyuncular ölümcül labirent içinde robotlarla karşı karşıya gelecek unutulmaz deneyimi tekrardan yaşayacaklar. Düşmanların "Taunt" özelliğine sahip olduğu ilk Arcade oyun olan Berserk: Recharged'da robotlar oyuncuları "insanı öldür", "Tavuk, bir robot gibi savaş!" gibi sözlerle kışkırtıyor.

Berzerk: Recharged'ın oyunculara sunduğu özellikleri özetlemek gerekirse:

Zorlu Meydan Okumalar: Oyuncular, ilerledikçe zorluğu artan rastgele odaların bulunduğu sonsuz bir labirentinde hayatta kalmak zorunda. Robotların renkleri, artan zorluğu yansıtmak için değişmekte.

Zorlu Seviyeler: Birbirinden farklı 20 labirentte oyunun tadını çıkarın, her biri oyuncuların becerilerini test eden benzersiz zorluklar ve düzenler sunacak.

Sert Güçlendirmeler: Spread-shot, big shot ve silah gibi silah değiştiricilerini keşfedin. Ayrıca, hız artırma, kalkan ve yerleştirilebilir mayın gibi oyuncu değiştiricileri, acımasız düşmanlara karşı taktiksel avantajlar sağlar.

Co-op ve Liderlik Tabloları: Klasik co-op modunda bir arkadaşınızla güçlerinizi birleştirin ve zorlu durumları aşmak için ateş gücünü ikiye katlayın. Genel lider tablosundaki ilerlemenizi takip edin ve dünya genelindeki oyuncularla rekabet edin.

Daha da heyecan verici olan şey Berzerk: Recharged'ın Windows PC, PlayStation 4 ve 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S ve Atari VCS gibi çeşitli platformlarda aynı anda yayınlanacak olması. Tüm platformlarda bu zevkin tadını çıkartabilirsiniz!

Xbox Game Pass Ekim Ayı Oyunları Açıklandı!
Sisteme birçok yeni oyun dahil olurken ayrılacak oyunlar da bulunuyor....
Marvel's Spider-Man 2 PC'ye Ne Zaman Gelecek?
Serinin bir önceki oyunlarını PC'de oynayan hayranlar yeni oyunun ne zaman PC'ye geleceğini merak ediyor....